Inilah Akibatnya Kalau Baju Terlampau Singkat



Pelikkan wanita-wanita ini. Sudah tahu baju tu singkat dan akan menyusahkan mereka, tetap nak pakai juga. Bak kata pepatah, "biar seksa asalkan seksi" lepas tu mula la sibuk nak tarik sana sini takut-takut aset mereka ternampak.

Alahaiii, macam-macam la kan dunia sekarang ni. Makin maju semakin teruk cara pemakaian mereka. Jom kita lihat gelagat macam mana artis-artis Korea ini cover line bila nak naik pentas dan diatas pentas.

Inilah Akibatnya Kalau Baju Terlampau Singkat
Inilah Akibatnya Kalau Baju Terlampau Singkat
Inilah Akibatnya Kalau Baju Terlampau Singkat
Inilah Akibatnya Kalau Baju Terlampau Singkat
Inilah Akibatnya Kalau Baju Terlampau Singkat

Inilah Akibatnya Kalau Baju Terlampau Singkat | Artis Malaysia Pun Sama Juga

Bukan kata artis Korea, artis yang ada dekat Malaysia ni pun boleh tahan juga. Kalau tak percaya, jom kita cuba tengok gambar dibawah ni. Mana paling gebu... hahahaha.

Inilah Akibatnya Kalau Baju Terlampau Singkat
Inilah Akibatnya Kalau Baju Terlampau Singkat

Tahu pun segan tak cukup kain, kameraman pun tunggu masa je nak amik shoot terbaik. Last-last tak pasal-pasal jadi berita hangat sebab tak cukup kain. Hmm, sabar je laaaaaaa. Jom kita lihat seorang artis wanita K-pop yang mengangkat Skirtnya sampai ternampak seluar dalam.

Inilah Akibatnya Kalau Baju Terlampau Singkat Inilah Akibatnya Kalau Baju Terlampau Singkat Reviewed by Azman Azmancp on 7:08:00 PTG Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.