Viral..!! Gambar Melampau Budak "U" Tanpa Seurat Benang Kini Tersebar...!!KUALA LUMPUR - Gambar seorang wanita tanpa seurat benang dengan badannya yang mempamerkan lukisan 'airbrush' tersebar di laman sosial baru-baru ini.

Gambar yang menampakkan 100% susuk badannya itu dimuat naik ke laman sosial mencetuskan kecaman dari netizen yang menganggapnya sanggup berb0gel demi wang.

Menurut sumber, wanita berkenaan merupakan seorang pensyarah di sebuah Universiti Awam di ibu negara. 

"Dari semakan saya, wanita ini bernama Shazlin. Pernah bersekolah di sebuah sekolah di Subang Jaya dan kini bekerja sebagai pensyarah di sebuah Universiti Awam di Kuala Lumpur," kata sumber.

Bagaimanapun, tampil seorang individu bernama Jon meminta orang ramai memadamkan gambar tersebut. 


Jon yang mengaku dirinya adalah suami kepada wanita berkenaan mendakwa, gambar-gambar yang tersebar adalah fitnah terhadap isterinya. 

"Kalau nampak, delete. Jangan aibkan/fitnah orang dihujung jari," katanya.

Orang ramai khususnya wanita dinasihatkan agar berhati-hati apabila memuat naik gambar-gambar di media sosial. Ini kerana kes penyalahgunaan gambar-gambar wanita seringkali berlaku dan menyebabkan banyak fitnah dan dakwaan yang tidak berasas tersebar di laman sosial.
Viral..!! Gambar Melampau Budak "U" Tanpa Seurat Benang Kini Tersebar...!! Viral..!! Gambar Melampau Budak "U" Tanpa Seurat Benang Kini Tersebar...!! Reviewed by Azman Azmancp on 4:47:00 PTG Rating: 5
Dikuasakan oleh Blogger.